Til forside
 
Forrige art

Psallus wagneri

Næste art

 



Biologi:
Primo juni - medio juli. Overvintrer som æg. Én generation om året. Føden består af såvel plantekost som dyrisk kost.

Levested:
Træffes i skovbryn, skovlysninger, parker etc. Her lever den på eg (Quercus).

Udbredelse:
Muligvis sjælden, men meget tænkeligt mere almindelig end som så pga. forveksling med den almindeligt forekommende P. perrisi. Indtil videre kendt fra Dybdal ved Stoholm (NWJ) (S. Gaun - årstal uvist), Øls og Snæbum (NEJ) (begge H.T. Schmidt - 1985) samt Vintersbølle Skov (SZ) (L. Skipper - 2009). (T,S,N,F,E,H,P)

Dansk navn:  - 
 


 

NB: Psallus wagneri kan ikke adskilles morfologisk fra P. perrisi. For billeder af disse arter, se sidstnævnte.
 



Indmeldte fund på www.fugleognatur.dk

 

NB: De angivne forekomster er ikke nødvendigvis validerede