Til forside
 
Forrige art

Psallus mollis

Næste art

 



Biologi:
Ultimo juni - primo august. Overvintrer som æg. Én generation om året. Føden består af såvel plantekost som dyrisk kost.

Levested:
Forekommer i skovbryn, skovlysninger, parker etc. Træffes på eg (Quercus) som adskillige andre arter i slægten, bl.a. den meget lignende P. confusus.

Udbredelse:
Sandsynligvis temmelig sjælden og pletvist udbredt, men muligvis mere almindelig end som så pga. forveksling med P. confusus. (T,S,N,F,E,H,P,B)

Dansk navn:  - 
 


 

NB: Psallus mollis kan ikke adskilles morfologisk fra P. confusus. For billeder af disse arter, se sidstnævnte.
 



Indmeldte fund på www.fugleognatur.dk

 

  NB: De angivne forekomster er ikke nødvendigvis validerede